Restaurant Halle - Resto Halle - Belgische keuken - Franse keuken

Trendy dining

Restaurant Halle: Eldo'licious

Restaurant Halle: Welkom in het Restaurant Eldo’licious te Halle. We zijn gelegen op de Sint-Rochusstraat, een paar minuten wandelen van het treinstation van Halle. In 2011 hebben we het restaurant volledig gerenoveerd met als doel u te kunnen ontvangen in een aangenaam modern kader. Zomers staat hier een sfeervol en ruim terras met speeltuin voor de kinderen. Er is ruime parkeergelegenheid in de onmiddelijke omgeving.

 

Keuken: We trachten in elk suggestiemenu de Belgisch/Franse keuken in een nieuw kleedje te steken. Dit om onze vaste en nieuwe klanten bij elk bezoek opnieuw te verrassen. Aan de basis van alle gerechten liggen steeds kwaliteitsproducten door de zaakvoerder zelf uitgekozen.

 

Op de kaart van restaurant Eldo’Licious te Halle vindt u naast regelmatig aangepaste menu’s onder andere visgerechten met Schotse zalm, kabeljauw, zeeduivel, ... en vleesgerechten met americain, filet mignon, Ierse entrecote, cote a l’os, ... .

 

Bezoek regelmatig onze website om het nieuwe suggestiemenu te ontdekken!

 

Voor de liefhebbers van de traditionele keuken hebben we ook de Eldo-retro kaart met frisse gezonde slaatjes, ribbekes, scampi’s, balletjes in tomatensaus, ... . Ook lekkere wokgerechten en kindergerechten vindt u op deze kaart.

 

Capaciteit: Eldo’licious heeft een capaciteit van 60 personen binnen en 60 personen op het terras in de zomer. We zijn ook uitgerust om aan grotere groepen te bedienen met een uistekende service. Vanaf 10 personen raden wij wel aan om vooraf het menu te bespreken. In uitzonderlijke gevallen kan het restaurant exclusief gereserveerd worden met een maximum capaciteit van 60 personen.

 

Reserveren: U kan elke dag telefonisch reserveren op 02 360 02 78 of via e-mail via volgende link: Online reserveren

 

Uit eten gaan moet leuk, gezellig en ontspannen zijn. Laat u daarom verwennen door het team van Eldo’licious! Kom naar ons restaurant te Halle!

zeeuwse mosselen

Restaurant Halle zoeken: Eldo'licious is waar je moet zijn!

Restaurant Halle zoeken: Eldo'licious is waar je moet zijn!

Restaurants Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Beersel, Huizingen

Wij beschikken ook over:

 

  • een uitstekende traiteurdienst
  • een afhaalservice voor de traditionele gerechten zoals ribbekes, spaghetti, ballekes in tomatensaus, ... .

Restaurant Halle Eldo'licious: Ons interieur

vernieuwend, trendy, lounge, ... . Kom lekker eten in ons restaurant te Halle!

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Lekker eten in restaurant Halle Eldo'licious!